Folkpartiet de intoleranta!


Vart är folkpartiet på väg? Det har man undrat över många gånger de senaste åren. I synnerhet rörande mänskliga rättigheter. Senast kan man fundera över varför folkpartiet tillsätter en utredning om grundskolan och religiösa symboler. Folkpartisten som drev det kravet sägs vara för slöjförbud. Dags att stryka "liberal"?

Lyssa på Ahmeds kompisar!

Ahmed Ibrahim Ali dödades. Det är en hemsk tragedi. Frågan är vad samhället kommer att göra?


Lär av misstagen i Paris och Köpenhamn. Lyssna på ungdomarna nu. Stockholms stad borde anordna en hearing med ungdomarna för att höra deras åsikter om vad som behöver göras.

Några saker gör mig bekymrad:
Stödet till ungdomsaktiviteter och arbetsmarknadspolitiska insatser har reellt minskats i under de senaste två åren. Diskriminering är inget det moderatledda styret motarbetar.
Järvalyftet har hitintills blivit ett Järvasänk.


En hektisk politisk vecka som slutar med tre K!

Fredag kväll åkte jag efter två dagars intensiv budgetdebatt till EU-kongressen i Göteborg. Där hade jag partistyrelse och flertalet politiska träffar - om allt från Lika Rätt, Förbifart Stockholm till EU-kritik. Förberedelser rörande det rödgröna samarbetet på riksplanet. Hem igen på söndagen och sedan full fart med möten. I måndags hade vi fullmäktigegrupp och ikväll hade vi kommunpolitisk grupp om Järvalyftet. Sedan såg vi gemensamt Uppdrags Gransknings program om Förbifart Stockholm. 
  1. Kalkylerna stämmer inte.
  2. Köerna byggs inte bort.
  3. Klimatet hotas.
Så kan man sammanfatta resultatet av deras granskning. Anhängarna av Förbifart Stockholm bygger inte sin argumentation på vetenskaplig grund. När ska man sluta fabricera underlag för att stödja en politisk idé som funnits i 50 år och istället granska alternativ som Kombinationsalternativet.Nordin utan politik för varken barnen eller klimatet!Under torsdagen och fredagen har vi haft
budgetdebatt i Stockholms stadshus. Moderaterna har inga klimatambitioner. Det gröna ledarskapet saknas. Och inte vill man kompensera förskolan, skolan, kulturen och miljön för de ökade pris- och lönehöjningar som kommer. Det innebär att man spar på barnen och framtiden! Och det för att kunna finansiera sina skattesänkningar.

P.S. Nordin sa att Förbifart Stockholm skulle fyllas med bilar som går på fossilbränsle. En talande felsägning. D.S.