I Bankeryd

I Bankeryd säger Göran Hägglund till media att alliansen presenterar ett manifest och socialdemokraterna ett, men hur det blir på andra sidan vet ingen förrän de har satt sig ned med v och mp.

Göran Hägglund borde veta bättre. Vi har med (s) och (v) presenterat ett manifest för hela mandatperioden och 14 budgetar. 
 
Jag tror knappast att alliansen kommer att presentera en budget innan valet. Så Görans ord blir enbart en politisk deklaration med ett tomt innehåll.

Hur mycket pengar ska gå till biståndet, till sjukersättningen eller till barnomsorgen. Det finns inget gemensamt förslag från alliansen.

Det finns inget svar. Varför? Ingen budgetförhandling har ägt rum.

Kommentarer
Postat av: Anders

Rent tekniskt äger ju budgetförhandlingar inte rum förrän efter regeringsbildningen, så det är kanske inte så konstigt att Alliansen ännu inte nått dithän.

Hur t.ex. (mp) ställer sig då vet vi ju inte heller. Skall ni exempelvis upprepa kravet på ministerposter i valrörelsen, för att sedan svika detta en gång till?

Postat av: Thomas

Ang borgerlig splittring så får man nog påpeka att ni på andra sidan inte är så eniga som ni vill framstå, det har varit ganska tydligt flera gånger. Ni är ju inte ens eniga om huruvida vi ska marknadsekonomi eller inte.

Fråga: Ska ni låta socialdemokraterna få igenom sina förslag om B-jobb nu innan valet? Jag har en känsla av att det kommer att bli så.

2005-09-01 @ 02:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback