Paraboldomen

Och nu hoppas jag att hyresägarna tar sitt förnuft till fånga och inte vräker sina hyresgäster med parabol. Trots domslutet!

Kommentarer
Postat av: Emil Å

Hej Yvonne!
Du skriver jättebra saker i din blogg, tycker jag, utan att ha läst allt för den delen.
Jag halkade in på den här bloggen men kom att tänka på att jag lika gärna kan skriva nåt till dig innan jag surfar vidare.
Jag kanske kunde passa på att fråga dig förresten - det här är säkert inte ditt bord egentligen, men du kanske har en åsikt ändå eller vill tipsa mig om nån som har. Jag tänkte fråga hurpass insatt du är i den svenska skogsfrågan, om du anser att utrotningen av de sista svenska oskyddade gammelskogarna är tolerabel, och om du känner till hur dåliga sverige är i internationell jämförelse med sitt skogsskydd, den fruktansvärda behandlingen statliga bolag ger bybor, och hur det ser ut i stora delar av norrländska inlandet neranför fjällkedjan idag? Vet du hur Åsa Domeij ser på problemet (med all respekt för hennes goda vilja sitter hon i styrelsen för ett av sveriges värsta företag, och jag undrar förstås hur det går för henne att lobba för god förändring i den, vilket måste vara svårt).
Det är kanske dumt att fråga dig, men jag tänkte att varför inte?
MVH Emil

2005-12-21 @ 22:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback