Apatiska barn

Vi är överens - (s), (v) och (mp) - om att de apatiska barnen ska få stanna. Dagen efter denna politiska överenskommelse slöts, så utvisades ett apatiskt barn.

Tyvärr så blir inte en politisk överenskommelse verklighet dagen efter den sluts. Utan överenskommelsen måste verkställas genom riktlinjer till myndigheter.

Denna byråkratiska process känns hemsk, när den innebär att människor som ska få stanna, utvisas innan processen hinner komma igång.


Kommentarer
Postat av: Nick

Bästa Yvonne
VAd ska handla med de som har, till ex. ingen barn, och har avvisning beslut bada fran MV och UN. Kanner du att det är mojligheten för allmän amnesti fore 31 march?

2005-09-23 @ 11:47:13
Postat av: Thomas Ahrndt

Hej Yvonne! Jag håller med om att ingen bör få utvisas innan ärendena granskats ordentligt. Det är ju rena snurren att bara för att en person kryper fram ur ett gömställe så är polisen där.Så långt är vi överrens. Men i framtiden då.
Det finns ju avtal som reglerar sveriges invandring och regler som beskriver hur illegal invandring skall hanteras.Vad ander miljöpartiet om detta? Hej Thomas
Kolla gärna min blogg www.ahrndt.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback