Reagera...

Under juni månad har den israeliska ockupationsmakten dödat 52 palestinier, varav 9 barn och 2 gravida kvinnor. En och en halv miljon palestinier hålls som fångna i Gaza. Separationsmuren byggs ut och ockupationen fortsätter  i strid mot internationell rätt.

En israelisk militär tillfångatogs av palestinska grupperingar. Alla krigsfångar ska behandlas i enligt med Genèvekonventionen, även de tusentals palestinska fångarna.

Hamas och Fatah har nått en överenskommelse om att acceptera principen om en två-statslösning. Dokumentet består av 18 punkter. och förespråkar ett slut på palestinska attacker inne i själva Israel och en palestinsk samlingsregering. Samtliga palestinska fraktioner utom den Islamiska Jihad står bakom uppgörelsen.

I detta skede har Israel gått till storskaligt militärt angrepp på Gaza och även Västbanken. Man har bombat sönder elproduktionen och broar och helt i strid med internationell tillfångatagit över 60 palestinier, varar 8 ministrar och över 20 parlamentariker. Och detta i en situation där palestinierna har levt under bojkott i månader och därmed har haft brist på mat och andra förnödenheter.


Kommentarer
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:52:18
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:16:08
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback