Rödgrönt rules!

Idag är vi överens. (mp), (v) och (s). 

Vi ska tillsammans ta fajten för att rädda jobben och klimatet. 

Och minska människors maktlöshet i borgarnas Sverige.Kommentarer
Postat av: Rolf Ström

Hmm? Får se? Rädda jobben säger du och minska maktlösheten i borgarnas Sverige...

Miljöpartiet sitter i Haninge kommuns ledning och innehar bl.a. posten som ordf i Miljönämnden. Om två år är det val igen - så då tycker jag att Mp ska fixa ordning i sitt glashus innan man börjar kasta sten. Nå...kanske det fixar sig, än har inte Mp gjort bort sig...men då måste man nog sätta stopp i tid, innan beslut fattas i Haninge.Om du tycker att miljöregler och klimatfrågan är viktig på dagordningen för Miljöpartiet, så förselår jag att du kollar de misstag som Haninge kommun nu begår. Jag trodde alla partier vid det här laget hade insikt och kunskap om vilken roll kommunen har för miljöfrågan såsom aktör via sitt planmonopol. Planerar man t.ex. för att invånarna i högre utsträckning ska åka bil till sk externa handelsplatser (stormarknader), så kommer givetvis invånarna att göra det. Desssutom har Hanigne satt i system att inte utföra miljökonsekvensanalyser, vilket skulle göra det uppenbart för invånarna vilken miljöpolitik man bedriver.

Om du, som jag, tycker att klimatfrågan är viktig och miljö och hälsa är viktigt i samhällsplaneringen så får du gärna tala med dina partikolegor i Haningen, som sitter med i ledningen. Än har som sagt inte beslut fattats om en onödig och felaktig utvidgning av ett handelsområde som jag och mina grannar är kritiskt emot. Så Miljöpartiet kan nu bli tungan på vågen om man inte även allierar sig med Centern, KD och oppositionen.Se gärna min blogg:
http://aningeprotest.blogspot.comVänligen

Rolf Ström2008-12-07 @ 20:23:32
URL: http://haningeprotest.blogspot.com
Postat av: Bo Högrelius

Hur kunde Sahlin?Här står Ohly och hångrinar åt alla dumskallar som släppte in honom i denna röra av motsatta åsikter.

Om denna "allians" vinner valet, vad ska han då få för ministerpost? Försvarsminister kanske?

Eller Polisminister?Ohly och hans kamrater vet att ge löften , de har lärt av historien. Alltså att man kan lova vad som helst därför att man inte tänker hålla något ändå.

Hans lärofäder tex. DDR:s ledare Honecker lovade sitt folk så mycket och hur blev det ? Jo , landet blev ett fängelse med en mur runt om!Ohly har rest mycket i österled när han var ung och kom aldrig hem med någon kritik. Jag var med i VPK i sex år och kommer ihåg alla jävla resor de gjorde från ledningen . Kyssar hit och dit med alla dessa groteska figurer som var partichefer. Ett parti med denna historia borde för länge sedan ha förpassats ut ur riksdagen!

Jag litar inte ett skvatt på honom och hans parti!Att Socialdemokratin nu tillåter denna allians är ett svaghetstecken som de aldrig visat förut!

Aldrig någonsin under hela sin långa historia!Jag hoppas innerligt att detta samarbete kommer att straffa Mona Sahlin och partiet.2008-12-07 @ 23:39:15
URL: http://hogrelius.blogspot.com
Postat av: Anonym

Snälla vän, man börjar inte en mening med "Och".

2008-12-08 @ 10:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback