För bra för att vara sant!

VivaVille (www.vivaville.se) har byggt en affärsidé med runt 300 butiker, restauranger och event  i Stockholms innerstad som erbjuder minst 10% rabatt om man är medlem. 

Folk tycker att det låter för bra för att vara sant. Men det stämmer! 

Och det finns ett gott syfte med affärsidén - att hålla innerstaden levande och att vara en motkraft till de stora kedjorna och de gigantiska köpcentren.

Idag besökte jag tillsammans med riksdagsledamot Per Bolund, gruppledare Emilia Hagberg och vår kanslichef Conny Wahlström VivaVille. Stockholms handelskammare borde göra detsamma.

Tänk om SL kunde stötta handeln i innerstaden genom att erbjuda gratis kollektivtrafik helger.

Kommentarer
Postat av: Anna Wersäll

Handelskammaren har för länge sedan insett vikten av en levande innerstad. Vi har dragit igång en ny organsiation för City i Samverkan, som vi också sponsrar ekonomiskt. Organsiationen har nu varit igång i 1,5 år och jobbar aktivt med bättre gatustädning, trevligare gatumiljöer, bättre öppettider, aktiviteter mot klotter, nedskräpning, snatterier och dobbleri i City - och mycket annat. Alltså väldigt mycket fler och bättre insatser än att bara ge rabatt till kunder. Miljöpartiet borde besöka City i Samverkan.
Anna Wersäll
Stockholms Handelskammare

2008-05-29 @ 09:39:38
Postat av: Clas Dahlén

Härligt Yvonne!
Tack för passningen till SL..
Mvh,
Clas

Postat av: Roberth Ström

Varför sk Sl göra det? Sl är ett vinstdrivande företag. Eller ska vi kanske höja skatten?

2008-06-16 @ 09:05:22
URL: http://surabloggen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback