Samla matavfallet i stan...

och gör biogas av råvaran som matresterna faktiskt är. (Mp) har ett mål att samla in 70%. Majoriteten vill bara samla in 14%. Vi kan producera fordonsbränsle lokalt och klimatvänligt istället för att betala Fortum miljoner för att de tar emot matresterna. Varför fega!


Kommentarer
Postat av: Bo Lagerqvist

Gör el av biogasen och kör bussar på den i stället för att driva energislukande förbränningsmotorbussar som bullrar över normen i innerstaden !Bara tre el-bussar i trafik i hela Sverige - mot ca 40.000 i totalt 350 städer - och inte en enda hybrid. Varför ligger vi så långt efter när det gäller modern, tyst, energieffektiv och uthållig miljövänlig kollektivtrafik på innerstädernas gator ???Se:
www.tbus.org.ukI Stockholm har det blivit lite bättre sedan vi fick bort den tidigare grön-röda majoriteten. Nu har åtminstone beslut tagits om satsning på modern innerstadsspårväg. Rätt väg att gå ! Under den förra mandatperioden tillkom inte ett enda el-drivet fordon på gatorna i Stockholms innerstad.Aldrig mer rödgrön majoritet i Stockholm tack - men gärna ett nytt aktivt fristående miljöparti som vågar rösta efter sin egen övertygelse i miljöfrågor och inte partitaktiskt för att rädda kvar en konservativ maktfullkomlig socialdemokratisk regim.

2008-07-27 @ 10:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback