Öppet brev till Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt!

Utrikesminister Carl Bildt
Statsminister Fredrik Reinfeldt

Svenska folket och palestinier och Israel behöver få svar på vilka konskvenser för svenska relationer med Israel som Israels krig mot palestinierna får med dagens upptrappning genom en markoffensiv i Gaza. 

Sverige har idag både militärt samarbete med Israel och vapenimport från Israel. Dessutom har Sverige genom EU:s handelsavtal ett sk säkerhetspolitiskt samarbete med Israel. Det pågående kriget som har trappats upp från lågintensivt - olaglig ockupation och krigshandlingar - till dagens fullskaliga krig bör rimligtvis få konsekvenser för svenskt samarbete med Israel. Allt militärt samarbete och all vapenhandel bör avbrytas omedelbart. 

Dessutom bör Sverige agera för att Israel ska bli skadeståndskyldiga för den totala förstörelse som den israeliska armén åsamkat Gaza. Självklart ska man dra av de skador som raketbeskjutningar från palestinska områden gett. 

Så här kan du skicka något till regeringen. Gör det nu!
Utrikesminister Carl Bildt - http://www.regeringen.se/sb/d/7382 (e-post via registrator) 
Statsminister Fredrik Reinfeldt - http://www.regeringen.se/sb/d/7370 (e-post via registrator)Kommentarer
Postat av: Chemisen

Allt det här är så skrattretande, eftersom svensk media alltid i princip stödjer Israel och framför därför inga kritiska åsikter. Dock när det gäller palestiner, araber i helhet, ja då går det tusan i tidningarna om någon spränger sig i luften. (vilket jag anser är en fel handling) Men man skriver, visar inget om hur Israel har tagit över rollen som Hittler med att eliminera vart ända hus. Och dessa hus där civila människor bor.Allt det här måste låta som ett stort tjatande för vissa som står för att Israel "ska fortsätta med att försvara sig". Försvara sig för vad? Spädbarn? Kvinnor? Män som är bönder och aldrig hållit ett vapen i hela sitt liv förutom en kökskniv som vilken människa som helst..Nä fy fan va lågt..

--

Tack Yvonne..

/ Chema~the legendary poet

Postat av: Roberth Ström

Sök hjälp!

2009-01-19 @ 10:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback