Bygg för unga och studenter!

Idag skriver MP på SVD om vilken politik som krävs för att det ska byggas bostäder för unga och studenter i Stockholm. Vi måste skapa möjligheter för ungdomar och studenter att kunna få en chans på Stockholms bostadsmarknad. Det är politik som behövs - politik som moderaterna inte vill genomföra. Alla vill inte eller kan inte köpa en lägenhet. Stockholm behöver bygga miljövänliga små hyreslägenheter med rimliga hyror. Det är dags för handling!

Kommentarer
Postat av: lennart palmqvist

Bra Yvonne!! Jag håller helt med. jag har mängder av elever (studenter) som kämpar en ojämn kamp om bostad i Stockholm, många tvingas bort härifrån till slut till mindre högskoleorter dår det ibland ( men inte alltid) är lättare att få bostad. Fortsätt att kämpa med denna fråga i Stockholm och gör det till en viktig fråga inför valet. Moderaternas brist på handling när det gäller bostad för unga är pinsamt dålig och bör påtalas vid valet i höst!!Lycka till

lennart

2010-01-13 @ 12:09:37
Postat av: Karl

Vad hjälper det så länge som sverige tar emot för många invandrare som behöver bostad? Dags för handling där i stället kanske? Men så kommer det naturligtvis inte bli, det verkar inte finnas något viktigare för svenska politiker än att göra sverige till ett nytt arabland.

2010-01-13 @ 14:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback