Moderaterna har fel...

...om parkeringsavgifter i Miljöpartiets budget. 
Jag blir mycket förvånad när jag läser Ulla Hamiltons uttalande idag, hon har helt fel uppgifter. Miljöpartiet har inget förslag om höjning av parkeringsavgifter i vår budgetförslag för Stockholms stad 2010. Har moderaterna ens läst Miljöpartiets budgetförslag innan de skriver sina pressmeddelanden. Däremot vill vi omfördela inom parkeringsavgifterna så att de styr mot en bilsnål samhällsplanering. Det är ineffektivt att ha tomma parkeringsgarage och bilar stående på gatorna. 
Miljöpartiet vill använda parkeringsavgifter för att nå målen med bra luftkvalitet och mindre trängsel i Stockholm. Vi vill helt enkelt skapa bättre livskvalitet för alla stockholmare och bättre förutsättningar för Stockholms företag. Vi vill omfördela parkeringsavgifterna i budget för 2010 och på sikt tror vi att en höjning krävs för att nå målen. 
Miljöpartiet förordar bilsnål samhällsplanering. Vi vill att bilarna i staden används mer effektivt genom att fler delar bil genom bilpooler eller hyr bil. Vi vill förbättra kollektivtrafiken och bygga ut cykelbanorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback